Fana gårds- og friluftsbarnehage

Fana Gårds og Friluftsbarnehage ligger idyllisk til lengst inne i Sædalen. Vi er omringet av nydelig natur, og har flotte turområder like utenfor gjerdet. Vi er en gårds- og friluftsbarnehage, noe som vil si at vi har hovedfokus på gårdsdrift og friluftsliv. Vi har et eget fjøs med dyr i barnehagen. Meningen med fjøset er at alle barna skal få være med på og aktivt delta i den daglige driften og stell av dyrene. Vi vil at barna skal ta del i alle prosessene knyttet til gårdsdriften.

Hos oss er vi mer ute enn inne, og vi vil at barna skal få et naturlig og trygt forhold til områdene rundt barnehagen. Vi har egen lavvo med ovn, og ulike naturlekeplasser i skogen rundt barnehagen, som vi bruker mye. I tillegg til dette har barnehagen egen buss, slik at vi lett kommer oss på lengre utflukter.

INNLOGGING FORELDRESIDER

BILDER FRA BARNEHAGEN