Åstveit
Krabben er barnehagens maritime avdeling og ligger i flotte omgivelser i underetasjen til Åstveit helsesenter på Nedre Åstveit.

I perioden april til oktober har vi mange aktiviteter med sjøen. Vi disponerer naust, brygge og båt. Dette gir oss mange muligheter til å fiske og sette krabbeteiner. Får vi en krabbe tar vi den med til barnehagen og koker den, og lar barna smake. Får vi fisk sløyer vi den sammen med barna, og ser på innmaten og alt det spennende som er i magesekken til fisken. Ved naustet får vi utforsket livet i fjæra, og kan studere tang og tare, krabber, reker og skjell. Er vi heldige får vi også besøk av ender som vil ha en liten bit av lunsjen vår.

I vinterhalvåret blir det for kaldt å være med sjøen, da bruker vi skogsområdene rundt barnehagen aktivt i stedet. Vi har «hundremeterskogen» og en stor golfbane og boltre oss på rett utenfor døren vår. Visst vi får snø på vinteren er det flotte ski – og akemuligheter rundt barnehagen. Å være to barnehager med ulike satsningsområder, gir oss muligheter til å variere barnas hverdag enda mer. I sommerhalvåret deltar Åsane Gårds og Friluftsbarnehage på maritime aktiviteter og gjennom hele året tar Våganeset Barnehage del i gårdsdriften. Egen buss gjør det mulig å få dette til jevnlig.


 INNLOGGING FORELDRESIDER

BILDER FRA BARNEHAGEN

ÅRSPLAN

VEDTEKTER


SØKE BARNEHAGEPLASS


 


 

 
 
Åsane

Åsane Gårds-og friluftsbarnehage
Hjortlandsvegen 61
5135 Flaktveit

Tlf: 55 18 32 00
asane@laringsverkstedet.no

Fana

Fana Gårds-og friluftsbarnehage
Nye sædalsveien 188
5099 Bergen

Tlf: 55 52 91 00
fana@laringsverkstedet.no

Åstveit

Våganeset barnehage
Åstveitvegen 61
5106 Øvre Ervik

Tlf: 55 18 32 00
vaganeset@laringsverkstedet.no

 
Design-Cms: Netnor